/*

Střípky ze Španělska

17 Říj, 24 | Život v Prestaru, Manipulační technika

Nedávná obchodní cesta do Španělska byla klíčovým krokem v rámci dlouhodobé spolupráce s jedním z největších světových výrobců oceli, společností ArcelorMittal.

Hlavním cílem této cesty bylo projednání detailů a dokončení dohody o velké dodávce několika kleští na válce, které jsou zásadní součástí výrobního procesu v ocelárnách.

Měli jsme možnost navštívit výrobní závod, kde jsme se podrobněji seznámili s konkrétními technickými požadavky na kleště. Naši technici spolupracovali s týmem ArcelorMittal na optimalizaci designu a specifikacích, aby kleště plně odpovídaly všem potřebám a přispěly ke zlepšení efektivity ve výrobě.

Obchodní jednání proběhla v pozitivním duchu a podařilo se nám dohodnout na všech klíčových bodech. Nyní je projekt ve fázi přípravy na výrobu, která bude zahrnovat vysoké standardy kvality a přesnosti, které jsou nezbytné pro tak prestižního klienta, jakým je ArcelorMittal.

Tato zakázka představuje významný milník pro naši firmu a potvrzuje naše schopnosti dodávat vysoce specializovaná zařízení pro průmyslové giganty na globální úrovni.

Jsme hrdí na naše technické znalosti a na možnost podílet se na zlepšování výrobních procesů v tak významné společnosti.

Naše spolupráce s ArcelorMittal tímto rozhodně nekončí – naopak, těšíme se na další projekty, které posílí naši vzájemnou spolupráci a otevřou nové možnosti pro budoucí růst.

Další zajímavostí